Σύνδεση Εγγραφή

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *

 

  Pionner DEH-7500SD

MP3 Ραδιο-CD με υποδοχή κάρτας SD, 2 USB, άμεσο έλεγχο iPhone,συμβατό με Android & φωτισμό RGB

155€

 

Ηλιακός φορτιστής

 

  Ηλιακός Φορτιστής ΗΜ 83120

Hλιακός Eνισχυτής Mπαταρίας Aυτοκινήτου 160mA κατάλληλος για συσσωρευτές μέχρι 50Ah.

30€

 

 

Συναγερμός Dobermann 8-32 ζωνών

  DOBERMANN 8 - 32 ΖΩΝΩΝ

Συνθέστε τον συναγερμό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τιμή με τοποθέτηση και ΦΠΑ. 5 ΧΡΟΝΙΑΕΓΓΥΗΣΗ

ΑΠΟ 400€

 

 

  Dobermann F5 new Fantom

Συναγερμός αυτοκινήτου 130Db με τηλεχειρισμό και πλήρη κάλυψη του αυτοκινήτου σας

150€

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος συνεπάγεται και την πλήρη αποδοχή των πιο κάτω όρων.
Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους παρακαλώ αποφύγετε την χρήση του καταστήματος .
Η εταιρεία μας, που είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του παρόντος δικτυακού τόπου, κατέχει όλα τα πνευματικά του δικαιώματα και δεν τα παραχωρεί, πωλεί η ενοικιάζει. Επίσης απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου στο σύνολο του η τμηματικά για εμπορική η άλλη χρήση χωρίς την προηγούμενη άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας (μέσω του νόμιμου εκπροσώπου).

Η εταιρεία μας ακολουθεί και εφαρμόζει  τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως  ακριβώς προβλέπονται από το Ευρωπαϊκό
και διεθνές δίκαιο  (  Προεδρικό Διάταγμα υπ'αριθ. 131/2003. Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην εσωτερική αγορά). Εφαρμόζει επίσης ρητά τον νόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Έτσι δεσμεύεται ρητά ότι δεν παραχωρεί, πωλεί, ενοικιάζει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσει η εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί μόνο για την αποστολή των εμπορευμάτων σας η για την ενημέρωσή σας εφόσον το ζητήσετε. 
Η εταιρεία μας παρουσιάζει τα προς πώληση προϊόντα της με φωτογραφίες που έχουν παραχωρηθεί από τους αντιπροσώπους η κατασκευαστές των εταιρειών.
Οι φωτογραφίες έχουν ελεγχθεί από τους υπεύθυνους του καταστήματος αλλά παρ όλα αυτά ενδέχεται να υπάρχουν σφάλματα απεικόνισης. 
Γι αυτό το λόγο το κατάστημα δεσμεύεται σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας να σας το αντικαταστήσει άμεσα
η να σας επιστρέψει το αντίτιμο που έχετε καταβάλει για αυτό και μόνο. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από την αγορά του χωρίς περεταίρω διευκρινήσεις, αρκεί να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο, και να περιέχει όλα τα παρελκόμενα της αρχικής του συσκευασίας.

 


Σχετικά με τις τιμές:
Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αλλάζουν μετά την πραγματοποίηση της αγοράς. Δηλαδή ακόμη και αν γίνουν αναπροσαρμογές στις τιμές τα προϊόντα που έχετε ήδη παραγγείλει θα τα παραλάβετε με την τιμή που ίσχυε την στιγμή της παραγγελίας.


Χρόνος παράδοσης:
Τα παρουσιαζόμενα προϊόντα έχουν χρόνο παράδοσης από 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες, ενδέχεται όμως λόγω αυξημένης ζήτησης να προκύψει προσωρινή έλλειψη.
Την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα της παραγγελία σας η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για να την επιβεβαιώσει και να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Go to top